Citrontykmælk med Crunchy Granola

Et energitæt måltid til den lille sult. En frisk citrontykmælk med AXA Crunchy Granola som topping.

 

Rating
  • 5 portioner
INGREDIENSER

Citronsirup

  • 75 g Friskpresset citronsaft
  • 62 g Sukker
  • ½ liter Arla A38® Øko tykmælk 3,5%
  • 50 g Arla® Pro Øko Piskefløde 38%
  • AXA Crunchy Granola
Sådan gør du
  • Lad citronsaft og sukker koge ved kraftig varme uden låg i ca. 10 min. til en tyk sirup. Lad siruppen køle af.
  • Vend sirup sammen med tykælk og fløde. Stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time – eller til den er helt kold.
  • Kom citrontykmælken i kolde glas, fordel Axa Crunchy Granola som topping.