AXA Granola-platte

Granola er en fantastisk lækker topping på yoghurt, som absolut ikke behøver at være kedelig! I en kombination med bær og eksotiske frugter tilfører granolaen sprødhed og sød smag.

Rating
  • 10 min.
  • 1 port.
INGREDIENSER
  • 150 g. græsk yoghurt
  • 0,5 dl. frosne bær
  • 1/3 æble
  • 1 figen
  • Friske hindbær
  • 3 spsk. AXA Crunchy Granola
  • 1/2 tsk. honning
Sådan gør du
  1. Tø bærrene op i en lille gryde i 2 minutter eller optø dem i køleskabet natten før.
  2. Fordel yoghurten i en halvmåneform på tallerken, så der er plads til de optøede bær i midten.
  3. Skær frugten i tern eller skiver og arranger dem ved siden af yoghurten.
  4. Fordel granolaen til venstre for yoghurten og drys lidt over.
  5. Top med lidt honning.