Davosgrød (kold havregrød med yoghurt)
Et mættende og sundt mellemmåltid, ja eller morgenmad, som kan holde sig flere dage i køleskabet. Nemt at forberede aftenen før og fyldt med frugt og bær.
INGREDIENSER
- 4 dl AXA Havregryn eller müsli efter eget valg
- 4 dl mælk
- 1 revet æble
- 1 dl grofthakkede hasselnødder
- 150 g finthakket frisk frugt og/eller bær
- 2 dl yoghurt naturel 3 %
- 2 spsk. flydende honning
Sådan gør du
1. Riv æblet, og bland det med havregryn/müsli og mælk i en skål. Stil det i køleskabet natten over.
2. Næste morgen: Skær frugten i små stykker (eller brug bær), og læg müsliblandingen og yoghurten lagvis i en dyb tallerken.
3. Hæld flydende honning over. Brug grapefrugt, kiwi, blommer og hasselnødder som topping.