Bagt havregrød med AXA Havregryn, citron og banan
Tips! Den er også lækker med lidt yoghurt på, når den er færdigbagt.
INGREDIENSER
- 2 dl. AXA Finvalsede Havregryn
- 1 1/2 dl. letmælk
- 1 stor banan
- 1 æg
- Fintrevet skal og saft af en halv citron
- 2 spsk. flydende honning
- 1/2 tsk. bagepulver
- Ca. 125 g. friske hindbær
- Evt. lidt blåbær
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 180°C alm. ovn.
- Hæld alle ingredienser - undtagen hindbærrene - i en blender.
- Blend til en jævn masse og fordel den i to smurte ovnfaste portionsskåle
- Drys lidt havregryn og halvdelen af bærrene over og bag på midterste rille i 20-25 minutter til grøden er gylden og gennembagt.
- Hæld lidt flydende honning, resten af hindbærrene og evt. lidt blåbær over inden servering.