Bagt havregrød med AXA Havregryn, citron og banan

Tips! Den er også lækker med lidt yoghurt på, når den er færdigbagt.

Rating
  • 35 min.
  • 2 portioner
INGREDIENSER
  • 2 dl. AXA Finvalsede Havregryn
  • 1 1/2 dl. letmælk
  • 1 stor banan
  • 1 æg
  • Fintrevet skal og saft af en halv citron
  • 2 spsk. flydende honning
  • 1/2 tsk. bagepulver
  • Ca. 125 g. friske hindbær
  • Evt. lidt blåbær
Sådan gør du
  1. Forvarm ovnen til 180°C alm. ovn.
  2. Hæld alle ingredienser - undtagen hindbærrene - i en blender.
  3. Blend til en jævn masse og fordel den i to smurte ovnfaste portionsskåle
  4. Drys lidt havregryn og halvdelen af bærrene over og bag på midterste rille i 20-25 minutter til grøden er gylden og gennembagt.
  5. Hæld lidt flydende honning, resten af hindbærrene og evt. lidt blåbær over inden servering.