Proteinmuffins med chokoladesmag
Lækre chokolademuffins, hvor sødmen kommer fra honning og banan i stedet for sukker. Havregryn og æg giver et højt proteinindhold. Derfor er disse muffins perfekte, hvis du har lyst til noget godt efter træningen eller som mellemmåltid.
INGREDIENSER
- 2 dl AXA Havregryn
- 4 æg
- 1 dl kakao
- 1 gran salt
- ½ tsk. bagepulver
- ½ dl honning eller agavesirup
- 2 spsk. kokosfedt
- 1 moset banan
- 1 dl mælk
- 1 dl kokosflager
Sådan gør du
1. Blend havregrynene til mel.
2. Pisk æg og honning sammen. Tilsæt havremel, kakao, salt, kokos og bagepulver.
3. Tilsæt en moset banan og mælk.
4. Hæld dejen i muffinforme. Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter.
5. Velbekomme!