Mysliskål med avokado kakao creme
INGREDIENSER
Mysliskål:
- 2 stk. bananer
- 1 tsk. vaniljepulver
- ½ tsk. kanel
- 175 g. AXA Gold Müsli Original
- ½ tsk. fint salt
Avokado kakao creme:
- 120 g avokado (moden)
- 200 g banan (gerne overmoden)
- 3 stk. dadler uden sten
- 20 g kakao pulver
- 200 g Skyr
- 25 g appelsinsaft friskpresset
- Lidt lime saft efter smag
Sådan gør du
Mysliskål:
1. Start med at mose bananerne med vaniljen, kanel og salt. Kom herefter mysli i banan pureen, og vend det godt sammen.
2. Lad det hvile en times tid, eller gerne til dagen efter på køl.
3. Smør 6 stk. muffins forme og fordel mysli dejen heri. Tryk massen op af siderne på formen og sørg for at få ens tykkelse på siderne såvel som i bunden (dette gør afbagningen nemmere).
4. Kom de forede forme på frys i 10-15 min. Dette mindsker risikoen for at siderne glider ned.
5. Bag dem i varmlufts ovn ved 170 grader i 25-30 min.
6. For en sprødere bund 160 grader i 35-40 min.
Avokado kakao creme:
Blend alle ingredienser til en lækker ensartet masse.
Anret dem i de sprøde mysli skåle
Pynt med friske bær og citronmelisse