Koldhævede boller med juicepulp
INGREDIENSER
- 10 g Gær
- 4 dl Lunkent vand
- 1 tsk Honning
- 4 dl Arla A38® Ymer
- 15 g Salt
- 4 dl AXA Finvalsede Havregryn
- 3 dl Gulerodspulp
- 600 g Manitoba-mel
- 200 g Fuldkorns manitoba-mel
- 2 dl Blandede kerner og flager
Sådan gør du
- Opløs gæren i vandet, og rør honning og ymer i.
- Tilsæt salt, havregryn og pulp. Tilsæt melet, men gem lidt til sidst. Stil dejen til hævning natten over (minimum 6 timer).
- Sæt boller på en bageplade, og drys med kerne/flage-blandingen.
- Lad bollerne raske ved 40 ºC i 20 minutter.
- Bag derefter bollerne ved 220 ºC i 15-20 minutter, lad dem køle let af på en bagerist, og servér dem lune.