Koldhævede boller med juicepulp

Rating
INGREDIENSER
  • 10 g Gær
  • 4 dl Lunkent vand
  • 1 tsk Honning
  • 4 dl Arla A38® Ymer
  • 15 g Salt
  • 4 dl AXA Finvalsede Havregryn
  • 3 dl Gulerodspulp
  • 600 g Manitoba-mel
  • 200 g Fuldkorns manitoba-mel
  • 2 dl Blandede kerner og flager

Sådan gør du
  • Opløs gæren i vandet, og rør honning og ymer i.
  • Tilsæt salt, havregryn og pulp. Tilsæt melet, men gem lidt til sidst. Stil dejen til hævning natten over (minimum 6 timer).
  • Sæt boller på en bageplade, og drys med kerne/flage-blandingen.
  • Lad bollerne raske ved 40 ºC i 20 minutter.
  • Bag derefter bollerne ved 220 ºC i 15-20 minutter, lad dem køle let af på en bagerist, og servér dem lune.