Granola-cookies

Granola-cookies? tænker du - den var ny! Men sikken en smag og konsistens man får! AXA Granola kan bruges til så mange ting.

Rating
3,0/5 baseret på 12 stemmer.
  • 25 min.
INGREDIENSER
  • 7 1/2 dl AXA Crunchy Granola
  • 2 1/2 dl havremel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1/2 tsk. salt
  • 1 tsk. st. kanel
  • 1 tsk vaniliepulver (evt. vaniliesukker)
  • 6 spsk. hakket chokolade eller chokoladeknapper
  • 1 god håndfuld hakkede pekannødder
  • 1 nip kakaopulver (kan udelades)
  • 2 æg
  • 100 g tempereret smør
  • 2 dl brun farin
  • 1 dl. akaciehonning
  • 2 spsk. mælk
Sådan gør du
  1. Tænd ovnen på 180°C
  2. Pisk smør, æg, sukker, honning og mælk sammen
  3. Bland alle de tørre ingredienser og bland dem i æggeblandingen. Hvis du ønsker chokoladecookies, blander du lidt kakaopulver i. Gem nogle chokoladeknapper til pynt.
  4. Brug to spiseskeer til at forme dejen til kugler, som placeres på en bagepapirbeklædt bradepande. Klem kuglerne lidt flade og top med chokoladeknapper
  5. Bag kagerne i 12-15 min. Pynt evt. kagerne straks de kommer ud af ovnen med lidt frysetørrede bær fra granolaen. Lad kagerne køle og blive sprøde på en bagerist, før du serverer.