Granola-cookies
Granola-cookies? tænker du - den var ny! Men sikken en smag og konsistens man får! AXA Granola kan bruges til så mange ting.
INGREDIENSER
- 7 1/2 dl AXA Crunchy Granola
- 2 1/2 dl havremel
- 1 tsk. bagepulver
- 1/2 tsk. salt
- 1 tsk. st. kanel
- 1 tsk vaniliepulver (evt. vaniliesukker)
- 6 spsk. hakket chokolade eller chokoladeknapper
- 1 god håndfuld hakkede pekannødder
- 1 nip kakaopulver (kan udelades)
- 2 æg
- 100 g tempereret smør
- 2 dl brun farin
- 1 dl. akaciehonning
- 2 spsk. mælk
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180°C
- Pisk smør, æg, sukker, honning og mælk sammen
- Bland alle de tørre ingredienser og bland dem i æggeblandingen. Hvis du ønsker chokoladecookies, blander du lidt kakaopulver i. Gem nogle chokoladeknapper til pynt.
- Brug to spiseskeer til at forme dejen til kugler, som placeres på en bagepapirbeklædt bradepande. Klem kuglerne lidt flade og top med chokoladeknapper
- Bag kagerne i 12-15 min. Pynt evt. kagerne straks de kommer ud af ovnen med lidt frysetørrede bær fra granolaen. Lad kagerne køle og blive sprøde på en bagerist, før du serverer.