Granola-cookies
Granola-cookies? tænker du - den var ny! Men sikken en smag og konsistens man får! AXA Granola kan bruges til så mange ting.
                                INGREDIENSER
                            
                            - 7 1/2 dl AXA Crunchy Granola
 - 2 1/2 dl havremel
 - 1 tsk. bagepulver
 - 1/2 tsk. salt
 - 1 tsk. st. kanel
 - 1 tsk vaniliepulver (evt. vaniliesukker)
 - 6 spsk. hakket chokolade eller chokoladeknapper
 - 1 god håndfuld hakkede pekannødder
 - 1 nip kakaopulver (kan udelades)
 - 2 æg
 - 100 g tempereret smør
 - 2 dl brun farin
 - 1 dl. akaciehonning
 - 2 spsk. mælk
 
                                Sådan gør du
                            
                            - Tænd ovnen på 180°C
 - Pisk smør, æg, sukker, honning og mælk sammen
 - Bland alle de tørre ingredienser og bland dem i æggeblandingen. Hvis du ønsker chokoladecookies, blander du lidt kakaopulver i. Gem nogle chokoladeknapper til pynt.
 - Brug to spiseskeer til at forme dejen til kugler, som placeres på en bagepapirbeklædt bradepande. Klem kuglerne lidt flade og top med chokoladeknapper
 - Bag kagerne i 12-15 min. Pynt evt. kagerne straks de kommer ud af ovnen med lidt frysetørrede bær fra granolaen. Lad kagerne køle og blive sprøde på en bagerist, før du serverer.