Frozen skyr trifli med blåbær og mascarpone

Rating
3,4/5 baseret på 289 stemmer.
  • 10 minutter
  • 1 stk
INGREDIENSER
  • 80 g AXA Granola med kakao, mandler og blåbær
  • 120 g skyr
  • 100 g frossen banan (Skræl bananen, skær den i skiver og frys den senest dagen før brug)
  • 2 stk tørrede figner
  • 20 g frosne blåbær
  • 1 knsp. vanilje pulver
  • 40 g mascarpone
  • ¼ tsk. stevia pulver
Sådan gør du

1. Kom bananen op i en blender, tilsæt de øvrige ingredienser og blend til en ensartet masse.

2. Rør mascarpone med stevia.

3. I et serverings glas kommes halvdelen af granola i bunden, herpå kommes det halve af skyr massen. Endnu et lag af granola og det resterende skyr.

4. Top hele herligheden med et lille ”æg” af mascarpone creme.

5. Pyntes med mynthe og evt. blåbær