Grød med blåbærmælk

Bland blåbær i mælken – så får morgengrøden et frisk, fyldigt og smagfuldt udseende. Drys friske blåbær henover som prikken over i'et. 

Rating
3,6/5 baseret på 1887 stemmer.
  • 5 minutter
  • 1 stk
INGREDIENSER
  • 1 dl AXA Havregryn
  • 2 ½ dl vand
  • ½ knsp. salt
  • 1 spsk. hørfrø

Blåbærmælk 

  • 1 håndfuld blåbær
  • 2 dl mælk
Sådan gør du

1. Bland gryn, vand, hørfrø og salt i en gryde (ønskes en mere grynet grød, skal du røre grynene ned i det kogende vand). Bring grøden i kog, og lad den småkoge i ca. 3 minutter. Rør i grøden af og til.

2. Servér den med hjemmelavet blåbærmælk. Du kan nemt lave mælken ved at blande en håndfuld blåbær med almindelig mælk i en blender. Drys lidt friske blåbær på grøden!